Your browser is not up to date and is not able to run this publication.
Learn more

SHOWA maakt gebruik van een uitgebreide reeks aan materialen en coatings. Vergelijk de voor- en nadelen van elk van hen en kies

de samenstelling die het beste aan uw behoeften voldoet!

en hun MATERIALEN

KATOEN Natuurlijke cellulosevezel. Soepel, zacht en niet-irriterend, beschermt tegen mechanische agressie (schokken, lage trilling, ijzervijlsel, splinters, glasscherven), absorbeert zweet en geeft u een groot comfort als u voortdurend gedompelde veiligheidshandschoenen draagt. Katoenvezels worden gemengd met polyestervezels om comfort te koppelen aan een hogere mechanische bescherming en meer elasticiteit.

NYLON Een lichtgewicht elastische polyamide die grotendeels pluisvrij en wasbaar is, snel droogt en bestand is tegen schuren en vervorming. In combinatie met katoen en acryl maakt dit de handschoen soepeler en verlengt het de levensduur.

ACRYL Een polymeer bestand tegen water, de normale oplosmiddelen, zuren en basen in kleine hoeveelheden, schuur- en trekvast. Zacht en warm, beschermt u tegen koude. In combinatie met katoen maakt dit het breiwerk lichter.

KEVLAR® Lichtgewicht, soepel, comfortabel, wasbaar. Het biedt effectieve bescherming tegen snijwonden (boven niveau 5, versterkt met roestvrij staal) en convectieve hitte en biedt duurzaamheid en prestaties die veel hoger zijn dan die van leer (5 keer hoger) en katoen (3 keer hoger).

HPPE Uiterst sterk polyethyleen, soepel, licht en duurzaam. Net zo snijbestendig als een para- aramide, maar hogere schuurbescherming (tien keer beter bestand tegen buiging dan een metaaldraad), blijft beschermen tegen chemicaliën, in het bijzonder oplosmiddelen.

310

370

465

541

S-TEX

KV3