Your browser is not up to date and is not able to run this publication.
Learn more

HOE WERKT DAT? De DURACoil® liner wordt gemaakt door multifilament polyester strak rond een snijbestendige vezel te wikkelen en deze dan te versterken met High Performance Polyethylene (HPPE). Deze techniek is uiterst belangrijk voor draagcomfort; het zorgt ervoor dat dat de prikkelende vezels de huid niet irriteren. Het resultaat is een hoogwaardig, licht garen, dat comfort, duurzaamheid en meer snijbescherming biedt.

STEL JE VOOR WAT JE ALLEMAAL KUNT DOEN MET EEN GECONSOLIDEERDE SERIE SHOWA komt de marktvraag naar een totaaloplossing tegemoet met een complete reeks van zeven handschoenmodellen met snijweerstand C/A3, die voor een zeer scherpe prijs de kwaliteit en service van SHOWA bieden.

De nieuwe DURACoil® handschoenenserie is geschikt voor een groot aantal toepassingen. Deze veelzijdige nieuwe serie consolideert jouw handschoeneninventaris, voor optimale productiviteit en lagere kosten.

Door de pasvorm, beweeglijkheid en de grip die nodig is voor voor universele toepassingen te combineren met een verbeterde snijbestendige liner, zorgen we voor veilige, droge en comfortabele handen. Er zijn geen excuses meer om geen handschoenen te dragen, of taken nu in een droge, vettige, olieachtige of natte omgeving worden uitgevoerd.

1

2

DURACoil® 2 HPPE

WAT BETEKENT MULTIFILAMENT? Een garen met een hoge sterktegraad dat uit tal van ultradunne strengen of filamenten bestaat, die ongetwist of ongeknoopt zijn vervlochten. Dit zijn ultralichte, zacht aanvoelende garens die gebruikt worden voor robuuste producten, zoals airbags, trossen voor schepen en snaren van tennisrackets. Typische voorbeelden van multifilament zijn microvezel en nanovezel.

Slijtvast

Rijtwonden en

Uitsteeksels

Duurzaamheid en

Vingergevoel

Grip en Hantering

Grip onder Natte en Olieachtige Omstandigheden

Droge en slijtvaste

omgevingen, hantering van composieten

Montage van scherpe

metalen onderdelen en componenten

Hantering van onderdelen en montage

in droge omgevingen

Algemeen onderhoud en logistiek

Hantering van onderdelen en montage in vochtige

omgevingen

Montage en hantering van

voorwerpen en onderdelen met scherpe randen in licht vettige en olieachtige omgevingen

Montage en hantering van voorwerpen

en onderdelen met scherpe

randen in zeer olieachtige

omgevingen

546X Ongecoat

546 Polyurethaan

546W Wit versterkt polyurethaan

346 Natuurlijke latex

386 Microporeus nitril

576 Nitrilfoam over driekwart gedompeld nitril

577 Nitrilfoam over volledig gedompeld nitril

DURACoil® Technologie

SH O

W A

IN D

U S

T R

IË LE

S E

R IE

17