Your browser is not up to date and is not able to run this publication.
Learn more

SHOWA 708 HYBRID: WAAR VEILIGHEID EN COMFORT SAMENKOMEN

SUPERIEURE GRIP MET VISSCHUBBENPATROON

EXTRA STERK TEGEN

SCHEUREN

Bij SHOWA spannen we ons in om te beschermen wat belangrijk is. Daarom hebben we de SHOWA 708 op de markt gebracht: een lichte en sterke nitrilhandschoen, speciaal bedoeld voor de risico s in de voedingsindustrie. Om producten van verontreiniging te vrijwaren en de handen te beschermen tegen verwonding.

Door zijn speciale organische formulering is de SHOWA 708 veilig voor kortstondige herhaaldelijke contacten met alle soorten voedsel. De handschoen is vloeistofdicht en ideaal voor gebruik met vettige en glibberige voedingsmiddelen. Hij neemt de vorm van de hand aan en geeft het comfortabele gevoel van een tweede huid bij langdurig gebruik voor precisiehandelingen. Doordat hij dikkere nitrileigenschappen heeft, biedt de 708 uitzonderlijke scheursterkte en bescherming tegen chemicaliƫn. De winnende combinatie van uitzonderlijke grip, duurzaamheid en zachte materiaaleigenschappen maken handwerk in de voedingsindustrie met behulp van SHOWA 708 comfortabel en veel veiliger voor zowel de gebruiker als het gehanteerde product.

WAAROM IS BLAUW BELANGRIJK? Volgens het voedselveiligheidssysteem Hazard Analysis and Critical Control Points, moeten PBM handschoenen die in aanraking komen met voedsel blauw zijn omdat die kleur nooit voorkomt in eten. Kleine, afgebroken stukjes van de handschoen kunnen meteen geĆÆdentificeerd worden, waardoor het risico op verontreiniging wordt verwijderd.

708 SHOWA

ALS EEN VIS IN HET WATER