Your browser is not up to date and is not able to run this publication.
Learn more

Voor professionals in de voedingsindustrie, waarbij een stevige grip in natte en vettige voedselomgevingen noodzakelijk is, is onze SHOWA 708 een voedselveilige blauwe ambidexter nitrilhandschoen met een superieure grip dan traditionele wegwerphandschoenen. Daarnaast biedt zijn nitrileigenschappen bescherming tegen elke verontreiniging van het voedsel. De dikte van 0.23 mm en het unieke visschubbenpatroon op de binnenzijde van de duim en vingers zorgen voor een uitzonderlijke slijtagebestendigheid, optimale beweeglijkheid en een vaste grip op vettige voedingsmiddelen.

Deze SHOWA 708 nitrilhandschoen wordt, in tegenstelling tot latex en vinyl, gekenmerkt door een hoge chemische bestendigheid, is niet-allergeen en biedt een uitstekende bescherming tegen de risico s van voedselverwerking aan zowel handen als producten. VOORDELEN:

+ Superieure grip met visschubbenpatroon aan binnen- en buitenkant voor veiligere langdurige hantering in vieze, natte en glibberige omstandigheden.

+ Reliëf aan vingertoppen en duim biedt de gebruiker uitstekende grip en vingergevoeligheid tegen ongelukken en onbedoelde schade en zorgt bovendien voor minder vermoeide handen.

+ Hoge beweeglijkheid maakt de handschoen bruikbaar met alle categorieën voedingsmiddelen in omstandigheden met herhaaldelijke kortstondige contacten.

+ Ongevlokt om voedselverontreiniging te voorkomen. + Dikkere nitrilsamenstelling biedt uitzonderlijke scheursterkte en bescherming tegen chemicaliën. + Versteviging door het reliëfpatroon in de handschoen zorgt voor extra scheursterkte. + Ambidexter en ergonomische vorm voor snel en gemakkelijk aantrekken en minder afval. + Een lichte handschoen met nitril-stretch formule voelt comfortabel aan als een tweede huid. + De gerolde manchet verhoogt de scheursterkte en voorkomt dat druppels voorbij de handschoen

op de arm terechtkomen.

+ Door de blauwe kleur is afscheuring van stukken onmiddellijk zichtbaar zodat voedselverontreiniging wordt uitgesloten (cf. HACCP).

+ De handschoenen zijn verpakt in een blauwe voedselveilige dispenser zak voor gemakkelijk uitneembaar. + Volledig compatibel met andere PBM, zoals niet-gecoate snijbestendige handschoenen.any risk of

contamination (as per HACCP)

+ Fully compatible with other PPE, such as uncoated cut resistant gloves

KENMERKEN: + Grip met visschubbenpatroon

+ Voedselveilige organische formulering en blauwe kleur

+ Voor links- en rechtshandig gebruik

+ 100% nitril, latexvrij en ongevlokt

+ Gerolde manchet

+ Vloeistofdicht

+ 300 mm lang en 0.23 mm dik

+ Hoge chemische bestendigheid EN ISO 374-1: JKOPT

+ V

O O

R D

EL EN

BESCHIKBARE MATEN REF. MAAT 708 7/S 708 8/M 708 9/L 708 10/XL 708 11/XXL 708 12/XXXL

TOEPASSINGEN: Gevogelte, vlees- en visverwerking Zuivelproductie Fruit- en groenteverwerking Verpakken en behandelen van voedsel Schoonmaken en afwassen Bakkerijen en delicatessenzaken Landbouw Catering- en voedingsdiensten Productie en behandeling van dranken Maalderij- en zetmeelproducten Horeca Schoonmaakwerk Lichte montage van geoliede

onderdelen

EN ISO 374-1:2016/

Type B

JKOPT

EN 374-5:2016

VIRUS0321

Cat. III

LENGTE 300 mm 300 mm 300 mm 300 mm 300 mm 300 mm SH

O W

A IN

D U

S T

R IË

LE S

E R

IE

71